Bestuurder motorscooter raakt zwaargewond

Normal 4037569091 459b91903b o

Den Haag - Tijdens een eenzijdig ongeval aan het Paul Krugerplein op woensdag 4 augustus rond 03:00 uur raakte de bestuurder van een motorscooter zwaar gewond. Terwijl agenten hulpverlening startten aan het slachtoffer, is de motorscooter van het slachtoffer gestolen. De politie onderzoekt het incident.

Tijdens de surveillance zagen agenten een bestuurder van een motorscooter zonder helm rijden en opvallend rijgedrag vertonen. Nog voor de agenten de bestuurder een stopteken konden geven om hem te controleren, zag hij de politieauto en besloot flink gas te geven. De bestuurder is op hoge snelheid tegen een paal aangereden. Agenten startten meteen hulpverlening. Het slachtoffer, een 16-jarige Hagenaar, is met ernstig letsel naar het ziekenhuis vervoerd, verkeersongevallen experts doen onderzoek. Tijdens de hulpverlening van het slachtoffer is de motorscooter gestolen. De politie komt graag in contact met getuigen die hier meer informatie over hebben.

Dit artikel verscheen eerst op Den-Haag.nu

Adverteren op ZoetermeerActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op ZoetermeerActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Zoetermeer
06:11

18° C

Lichtbewolkt

0.45 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief