Getuigen gezocht na zware mishandeling 9-jarige in Zoetermeer

4 maanden geleden gepubliceerd

Op zaterdag 23 maart is een 9-jarige jongen ernstig mishandeld in Zoetermeer. Het incident vond plaats op het Schipluidenpad in de namiddag. De politie is een onderzoek gestart en is dringend op zoek naar getuigen.

Toedracht van de mishandeling

Het slachtoffer was rond 16.45 uur aan het spelen in de speeltuin op het Schipluidenpad. Tijdens een balspel werd een voorbijganger geraakt, die vervolgens het kind hard in het gezicht sloeg. Hierdoor liep de jongen ernstig gezichtsletsel op en moest onder doktersbehandeling worden gesteld.

Signalement van de verdachte

Het onderzoeksteam heeft een signalement van de verdachte kunnen vaststellen. Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur, tussen de 16 en 20 jaar oud. Hij droeg een donkere jas en een donkere broek met witte sportschoenen. De verdachte heeft ook een slotjesbeugel.

Oproep aan getuigen

De politie is dringend op zoek naar getuigen en mensen die meer informatie hebben over de mishandeling of de mogelijke dader. Ook camerabeelden uit de omgeving van het Schipluidenpad kunnen van grote waarde zijn voor het onderzoek. Als u gebruik maakt van een deurbelcamera in de omgeving van het incident of als u gereden heeft met een dashcamcamera rondom de genoemde locatie, wordt u dringend verzocht om deze te delen.