Brandstichting bij woning in Zoetermeer, recherche zoekt getuigen

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

De districtsrecherche in Zoetermeer zoekt getuigen van de brandstichting bij een woning aan de Sumatra, maandagavond 21 september rond middernacht. De schade bleef beperkt aan de buitenzijde van de woning, niemand raakte gewond.

De bewoners van de woning werden rond middernacht opgeschrikt door een klap waarna de voordeur in brand zou staan. Direct werden de hulpdiensten gebeld, toen agenten ter plaatse kwamen, bleek de brand al gedoofd. Vermoedelijk is er een molotovcoctail tegen de voordeur gegooid waarna de brand ontstond. De voordeur en gevel raakten door de brand beschadigd. 

De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze brandstichting te maken kan hebben. Heeft u informatie die de recherche kan helpen in de zoektocht naar de verdachten? Neem dan contact op met de districtsrecherche in Zoetermeer via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

Adverteren op ZoetermeerActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op ZoetermeerActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Zoetermeer
01:06

18° C

Lichtbewolkt

0.45 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief