Getuigen gezocht van voordeur- en autobrand.aan Waldeck Pyrmontstraat in Zoetermeer

Normal politie embleem

Bewoners van een woning aan de Waldeck Pyrmontstraat werden donderdagochtend 6 augustus rond 3:30 uur opgeschrikt door een brandende voordeur en auto. Vermoedelijk gaat het om brandstichting. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

De bewoners van het huis lagen te slapen toen het brandalarm afging en ze zagen dat de voordeur en de auto in brand stonden. De brandweer kwam naar de woning om het vuur te doven, zodat de brand niet verder over sloeg naar de rest van de woning. Aan de auto, het portaal en de voordeur is veel schade aangericht. Bewoners en hun huisdieren konden op tijd uit de woning worden bevrijd. Wel moest de ambulance komen voor bewoners die rook hadden ingeademd. Vermoedelijk is de brand aangestoken. De recherche doet onderzoek naar de brand en zoekt getuigen.

Heeft u iets gezien of gehoord?

Heeft u informatie die het onderzoek kan helpen? Of heeft u camerabeelden waar misschien verdachten opstaan? Bel naar de politie via 0900 8844. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000.

 

Adverteren op ZoetermeerActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op ZoetermeerActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Zoetermeer
23:06

18° C

Lichtbewolkt

0.45 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief