Gratis Foodtruckfestival RRRollend komt naar Zoetermeer

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

Het gratis Foodtruckfestival RRRollend strijkt medio juni weer neer in Zoetermeer. Dit culinaire feest vindt plaats van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni op het Marktplein, achter het Stadshart.

Verleidelijke hapjes en drankjes

Hoewel het festival zelf vrij toegankelijk is, moeten de hapjes en drankjes wel betaald worden. De foodtrucks bedenken de meest creatieve en verrassende combinaties om bezoekers te laten proeven. Om zoveel mogelijk smaken te kunnen proberen, hebben de hapjes een maximale prijs van €8,50, volgens de organisatie.

Openingstijden en activiteiten

Het festival is geopend op de volgende tijden:

  • Vrijdag 14 juni 2024: van 17.00 uur tot 22.30 uur
  • Zaterdag 15 juni 2024: van 12.00 uur tot 22.30 uur
  • Zondag 16 juni 2024: van 12.00 uur tot 21.00 uur

Naast de culinaire hoogstandjes is er ook livemuziek en zijn kinderen welkom. Wie alvast een voorproefje wil nemen, kan het festival bezoeken in het Westbroekpark in Den Haag van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei.

Bereikbaarheid

Het festival is makkelijk bereikbaar. Bezoekers kunnen hun fiets stallen in de daarvoor aangewezen plekken. Wie met de auto komt, kan voordelig parkeren bij het Stadshart. Ook is het festival goed bereikbaar met het openbaar vervoer; tram 3 en 4 stoppen bij halte Stadhuis. Na al dat lekkers kunnen bezoekers vast rollend naar huis!