Nieuwe UITagenda Zoetermeer gelanceerd

7 maanden geleden gepubliceerd

Bureau Citymarketing Zoetermeer heeft de UITagenda Zoetermeer gelanceerd. Deze complete gids is voor alle activiteiten, evenementen en voorstellingen in de stad. De aankondiging vond plaats tijdens de CultuurKantine in Kunstgarage Franx.

Van indrukwekkende theatervoorstellingen tot boeiende kunstworkshops en van grote muziekevenementen tot gezellige feesten; de UITagenda Zoetermeer biedt een rijke diversiteit aan keuzes om je vrije tijd mee te vullen. Wethouder Jan Iedema (citymarketing) noemt het “het perfecte middel om de stad te ontdekken en te genieten van alle activiteiten die Zoetermeer te bieden heeft.”

Eenvoudig zoeken en ontdekken

Met de UITagenda Zoetermeer hoeven bewoners en bezoekers van Zoetermeer nooit meer iets te missen. Het is mogelijk om snel en gemakkelijk op het type activiteit, de datum en de naam van het evenement te filteren. Organisatoren van evenementen en activiteiten kunnen hun initiatief gemakkelijk op de UITagenda zetten door middel van het aanmeldformulier op de website.

Een leuk uitje voor jong en oud

Of je nu een culturele levensgenieter, muziekliefhebber of sportfanaat bent of gewoon op zoek bent naar plezier met vrienden en familie, de UITagenda Zoetermeer is er voor iedereen. Vanaf nu blijf je op de hoogte van alle activiteiten en evenementen in Zoetermeer!