Twee aanhoudingen voor steekincident Zoetermeer

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Zoetermeer - Bij een steekincident op vrijdagavond 12 juni raakten twee 15-jarige jongens lichtgewond. Twee jongens, van 14 en 16 jaar, zijn diezelfde avond als verdachten aangehouden.

Rond 19.40 uur kwamen meerdere meldingen binnen dat er een persoon was neergestoken. Het incident vond plaats aan de Voorweg, daar kreeg een groep jongeren een onderling conflict waarbij werd gestoken. Een aantal jongeren renden weg naar omliggende locaties als de Van Leeuwenhoeklaan en Centrum West.


Twee 15-jarige slachtoffers raakten lichtgewond, de jongens komen uit Harreveld en Zoetermeer. De politie startte direct een onderzoek. Meerdere verdachten werden aangehouden, waarvan een drietal later die avond weer werden heengezonden. Twee verdachten uit Zoetermeer zitten nog vast en worden verhoord. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Adverteren op ZoetermeerActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op ZoetermeerActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Zoetermeer
00:25

18° C

Lichtbewolkt

0.45 km/h

72%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief