Winterfeest op de Balijhoeve brengt winterse vreugde voor kinderen

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

Het Winterfeest op de Balijhoeve, dat op zondag 25 februari plaatsvond, bood kinderen volop gelegenheid om de winter te vieren. Het evenement werd gekenmerkt door verschillende spelletjes, geroosterde marshmallows bij het kampvuur en schminkactiviteiten.

Spelletjes en activiteiten

De organisatie van het Winterfeest had veel winterse spelletjes klaargezet. Kinderen konden met hulp van hun ouders boomstammetjes doorzagen of een vogelhuisje timmeren. Er waren ook typisch Nederlandse spelletjes zoals sjoelen, touwringwerpen en sneeuwballen gooien.

Daarnaast konden kinderen zich laten schminken als een sprookjesfiguur en knuffelen met de grote witte ijsbeermascotte. Er was ook een parcours voor boerengolf, dat samen met de ouders afgelegd kon worden.

Lekkernijen en aandacht voor dieren

Bij het restaurant van de Balijhoeve konden bezoekers warme chocolademelk halen of iets lekkers kopen. Maar het feest was niet alleen voor de mensen; ook de dieren op de stadsboerderij werden niet vergeten. Zij werden getrakteerd op veel aandacht en knuffels, wat bijdroeg aan de feestelijke sfeer van het evenement.

Het Winterfeest op de Balijhoeve was een dag vol winterse plezier en activiteiten, die zowel kinderen als volwassenen in de feeststemming bracht.