Stadsiftar Zoetermeer met Amerikaanse ambassadeur als speciale gast

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

Op 11 maart start de ramadan, de vastenmaand voor moslims. Van zonsopgang tot zonsondergang wordt er niet gegeten en gedronken. Na zonsondergang wordt het vasten verbroken met de iftar, een gezamenlijke maaltijd. Het Interreligieus en Levensbeschouwelijk Overleg Zoetermeer (ILOZ) nodigt alle inwoners van Zoetermeer uit, ongeacht geloof of achtergrond, voor de jaarlijkse Stadsiftar op woensdag 13 maart.

Speciale gast: Shefali Razdan Duggal

Dit jaar wordt de Stadsiftar bijzonder door de aanwezigheid van de Amerikaanse ambassadeur, mevrouw Shefali Razdan Duggal. Shamier Madhar, voorzitter van ILOZ, benadrukt de eer en trots om de Amerikaanse ambassadeur als speciale gast te hebben. Hij ziet haar aanwezigheid als een prachtige kans voor inspirerende gesprekken en het bouwen van bruggen tussen culturen.

Aanmelden voor de Stadsiftar

De Stadsiftar is voor alle Zoetermeerders en de toegang is gratis. Aanmelden is echter wel noodzakelijk gezien het beperkte aantal plaatsen en de grote belangstelling.

Een avond vol cultuur en gemeenschap

De avond belooft niet alleen een samenzijn voor degenen die de ramadan vieren, maar ook een viering van diversiteit en verbinding in Zoetermeer. De Stadsiftar is een avond vol cultuur, gemeenschap en heerlijk eten. Of je nu de ramadan viert of gewoon nieuwsgierig bent naar de culturele rijkdom van de stad, iedereen is welkom.